Heeee! Wat leuk dat je kijkt wat we aan kinderfeestjes bieden!.

We hebben echt hele leuke feestjes bedacht (al zeggen we het zelf ;-), maar gelukkig horen we dat ook terug van de jarige jetjes en jobjes en hun ouders!

We bieden verschillende feestjes aan waaronder ons ijscomannen feestje, koekenbakkers feestje of wat dacht je van ons paarden of boeren feestje??!!

Kortom voor ieder wat wils.

Zo ziet bijvoorbeeld ons ijscomannen feestje eruit;

Er staat natuurlijk een feestelijk versierde tafel voor je klaar! 

Wanneer iedereen zit en de ranja op tafel gezet is, word er natuurlijk gezongen voor de jarige job die op zijn versierde stoel zit, de cadeaus worden uitgepakt en het feest kan beginnen. 

Eerst kan iedereen zijn eigen ijscomannen muts versieren, de jarige kiest een smaak ijs. We gaan kijken in de keuken hoe onze ijskok het ijs draait. 

Vervolgens gaan we zelf het ijs in bakken scheppen en maak je zo je eigen ijstaart, natuurlijk super leuk en lekker afgewerkt. Laat je fantasie de vrije loop en gebruik de vele versiersels die op tafel staan. Wanneer ze in de vriezer gaan hebben we mooi even tijd om onze eigen gebaksdoos mooi te versieren of een leuke naam te bedenken voor onze ijstaart. 

Uiteraard is er onbeperkt ranja. Leuke extra’s kun je zelf kiezen! Als je naar huis gaat krijg je een echt ijscoman diploma! 
Stuur ons gerust een bericht voor meer info of een reservering/optie.
Bel of mail ons gerust voor meer info over onze feestjes, workshops en arrangementen. 

Email: info@bontekoebest.nl
Telefoon: 0499-700828